GRATIS bezorging vanaf €200,-
  Hoge kwaliteit materialen
  20 werkdagen levertijd en bepaal zelf je bezorgdag

Toon Interieur zal, zolang als dat toegestaan is, actief blijven met het ontwerpen, bouwen en leveren* van meubelen en woon accessoires. U kunt per telefoon, mail, Whatsapp en via de website bij ons terecht met vragen, het plaatsen van orders en overige vragen.

Ondanks dat Toon Interieur geopend blijft, zijn we afhankelijk van bedrijven die aan ons materialen leveren. Voor zover bij ons bekend zijn de meeste leveranciers van onze materialen vooralsnog geopend en kunnen ze onze benodigde materialen leveren. Denk hierbij aan hout, metaal, verf, schroeven, etc.
Slechts enkele leveranciers hebben aangegeven tijdelijk dicht te gaan. Vooralsnog ervaren wij hier geen tot weinig hinder van.

Mocht Toon Interieur toch dicht moeten gaan op advies / verplichting van de overheid of RIVM, dan brengen wij u direct op de hoogte. Mochten wij toch hinder ondervinden omdat materialen en benodigdheden tijdelijk niet meer aan ons geleverd kunnen worden, dan brengen wij u en andere klanten uiteraard op de hoogte.

*LEVEREN

Tijdens het leveren van onze producten zullen we de nodige maatregelen nemen. Zo zullen we de bestelling bij de voordeur afleveren en niet naar binnen brengen/ uitpakken en plaatsen. (tenzij u het “bezorgen + montage pakket heeft afgenomen, in dat geval nemen we vooraf contact met u op hoe we dit het beste kunnen oplossen).

Betalingsmogelijkheden Betalen kan via iDeal Betalen kan via Mister Cash