Bezorging en levering

Bezorgen

De meubels van Toon Interieur zijn in de meeste gevallen groot en/of zwaar. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om de producten zelf te bezorgen. Onze producten worden bij ons zelf geproduceerd en kunnen daardoor de levertijd beperkt houden tot maximaal 20 werkdagen (excl. feestdagen) .

Alle meubels en producten die wij bezorgen worden bezorgt tot de eerste drempel op de begane grond.

Indien het binnen de planning past (meestal), helpt onze bezorger graag mee om uw bestelde product op de plaats te zetten. De meubels worden overigens volledig gebruiksklaar en afgewerkt geleverd.

Werkwijze nadat u een order heeft geplaatst

Wanneer u een order plaatst zullen wij deze in behandeling nemen. Wij maken alle bestelde meubels op het moment dat er een order is geplaatst. hierdoor kunnen we ten alle tijden maatwerk leveren. Wij woonaccessoires is dit niet altijd mogelijk. Bij het betreffende product staat in de beschrijving of maatwerk mogelijk is.

Het verloop van een bestelling:

Dag 1 – u plaatst een bestelling
Dag 1 – Wij nemen de bestelling in behandeling. (Indien er onduidelijkheden zijn, specifieke wensen zijn of het om een maatwerk opdracht gaat, nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op.)
dag 2 – De order wordt uitgewerkt en overgedragen aan de werkplaats.
dag 2 tot max. dag 8 – order wordt geproduceerd en aflever klaar gemaakt
*afhalen – u krijgt van ons het bericht dat het meubel voor u klaar staat
* bezorging – 2 dagen voordat we bezorgen sturen wij u een bericht rond welk tijdstip u ons kunt verwachten voor de bezorging van uw bestelling.
Dag (naar de door u ingevoerde keuze) – het meubel wordt door ons afgeleverd op de door u aangegeven locatie.

Wij bezorgen de meubels graag bij u en brengen deze als het kan naar de plek van bestemming. Als voorwaarden stellen wij standaard dat wij het in principe tot de eerste drempel op de begane grond bezorgen om ons zelf in te dekken in tijden van drukte, risico’s te beperken (indien het huis vol staat en er kans bestaat op beschadigingen). Wilt u er zeker voor zijn dat wij tijd en de mogelijkheid hebben om het op de juiste plek te zetten (op de begane grond of op een andere verdieping met lift mogelijkheid), geef het dan gerust aan. Dan zullen wij (kosteloos) extra tijd inplannen en eventueel een extra bezorger mee sturen.

Let op: U bent zelf verantwoordelijk om meubels en/of producten op een andere etage te krijgen. Indien mogelijk (qua planning en mankracht) helpen we graag een handje mee. Wilt u zeker van zijn dat we kunnen helpen/monteren? kies dan voor de optie: Bezorgen + monteren.

Bezorg kosten

– Bezorg meubels / accessoires (groter dan 50x100cm) in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) met een waarde boven de €200,- bezorgen wij GRATIS.

– Bezorg meubels / accessoires (groter dan 50x100cm) in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) met een waarde onder de €200,- rekenen wij een bezorgkosten van €25,- voor.

– Borgkosten voor bezorging op de Waddeneilanden is op aanvraag.

-Pakket bezorging (producten tot 50x100cm) in Nederland €6,95

tooninterieur.nl bepaald welke verzendkeuze geschikt is per product.

Afhalen

Meubels kunnen ook kosteloos afgehaald worden bij het kantoor / werkplaats van Toon Interieur in Gieten.