Over ons

Welkom bij Toon Interieur! Tooninterieur.nl is een bedrijf gespecialiseerd in het maken, ontwerpen en bouwen van robuuste en industriële meubelen met als basis hout en metaal.

Wie zitten er achter Toon Interieur?

Toon Interieurl is in 2019 bedacht en uitgevoerd door Dominique (33) en Anthony (29) van Oostveen. Samen vervullen ze de bedrijfsactiviteiten op het eigen gebied. Waar Anthony druk bezig is met het ontwerpen en bouwen van meubelen is Dominique actief op het gebied van het bouwen en onderhouden van de website en de marketing activiteiten. Uiteraard ondersteunen ze elkaar in elkaars vakgebied.

Wat doet Toon Interieur?

Toon Interieur is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van industriële en landelijke meubelen. Naast het assortiment op de website doen wij ook maatwerk opdrachten. Zowel het ontwerpen van de meubelen als de produceren ervan doen wij zelf. Dit houdt in dat wij een meubel ontwerpen, de frames en constructies lassen, houtbewerking doen, alles spuiten/verven, het geheel monteren en de meubels afleveren bij onze klanten. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit aanbieden tegen lage prijzen.